Σούπερ Λίγκα: Ο Λεβαδειακός 3-2 τον ΠΑΟΚ

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 20:59
UPD:21:00
ICON PRESS
A- A A+

Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Λεβαδειακός νίκησε με 3-2 τον ελιπέστατο ΠΑΟΚ κι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΠΑΟΚ πήγε στη βοιωτική πρωτεύουσα χωρίς μία...ενδεκάδα, μιας και τη Μεγάλη Τετάρτη ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και είναι αυτονόητο ότι το μυαλό όλων να βρίσκεται στο παιχνίδι αυτό. Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν τη νίκη για να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά του «δικεφάλου» και στα πρώτα 30 λεπτά προηγήθηκαν με 3-0!

Το ματς στη Λιβαδειά ήταν ανοικτό από το ξεκίνημά του, καθώς δεν υπήρχαν βαθμολογικές σκοπιμότητες. Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος με το Νίνη, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν  πιο αποτελεσματικοί και μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχαν ισάριθμα γκολ.

Στο 14΄ μετά το φάουλ του Κονέ και την προσωρινή απόκρουση του Γκσπούρνινγκ, ο Βαρέλα πήρε το «ριμπάουντ» κι από κοντά έκανε το 1-0 με πλασέ. Το 2-0 έγινε στο 17΄ με σουτ του Μιλοσάβλιεφ, αφού πρώτα η μπάλα είχε βρει στο δοκάρι.

ICON PRESS
Η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος στο 29΄, όταν ο Κονέ με κεφαλιά «έγραψε» το 3-0 και ουσιαστικά το παιιχνίδι τελείωσε, όσον αφορούσε το νικητή του.

ICON PRESS

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (47΄) ο Ολίσε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για το «δικέφαλο» του Βορρά σε 3-1, ενώ στο 91΄ ο Βούκιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις