Σούπερ Λίγκα: Η Βέροια νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στην κατηγορία

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 21:01
UPD:21:56
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται και την επόμενη περίοδο η Βέροια, μετά τη νίκη της επί του αδιάφορου Αστέρα Τρίπολης με 1-0, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το άγχος για την κατάκτηση της νίκης κατέβαλλε τους γηπεδούχους στα πρώτα 45 λεπτά, διάστημα στο οποίο ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Η πιο μεγάλη χάθηκε στο 42΄  με την κεφαλιά του Χουάνμα από κοντά να αποκρούσει φανταστικά ο Καντιμοίρης σε κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα το σουτ του Ουσέρο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Για τους γηπεδούχους η καλύτερη στιγμή ήταν στο 36΄ , όταν ο Μπεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δε μέτρησε. Νωρίτερα, στο 23΄ ο Καλτσάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή των Αρκάδων, αλλά ήταν σε πλάγια θέση και το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Η «λύτρωση» για τη «βασίλισσα» του Βορρά ήρθε στο 78΄ με το δυνατό σουτ του Βεργώνη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα και τους παίκτες, τον πάγκο και τους οπαδούς των γηπεδούχων στον...έβδομο ουρανό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις