Champions League: Τιτανομαχίες σε Μαδρίτη και Μόναχο

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 12:06
UPD:14:18
REUTERS/ALBERT GEA

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα έληξε ισόπαλη 1-1, που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι διατηρούν λόγω έδρας ένα μικρό αλλά διόλου ασφαλές προβάδισμα στα προγνωστικά.

A- A A+

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «τέσσερις» του Τσάμπιονς Λιγκ θα δοθούν απόψε μετά τη διεξαγωγή των τελευταίων προημιτελικών, ανάμεσα στις Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προοιωνίζονται συναρπαστικοί ως το τελευταίο λεπτό τους.

Αμφότερες οι πρώτες αναμετρήσεις μεταξύ των τεσσάρων μονομάχων έληξαν ισόπαλες 1-1, που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι διατηρούν λόγω έδρας ένα μικρό αλλά διόλου ασφαλές προβάδισμα στα προγνωστικά.

Το 1-1 στο «Καμπ Νου» δίνει στους γηπεδούχους «ροχιμπλάνκος» μια καλή βάση, αρκεί να υπερασπιστούν την πανίσχυρη έδρα τους καθώς στο «Βιθέντε Καλντερόν» μετρούν 16 νίκες στα τελευταία 17 ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν παραμένουν αμφίβολοι, καθώς αντιμετώπισαν πρόβλημα με τραυματισμούς, αλλά η αίσθηση είναι ότι τελικά θα παίξουν, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει τον Ζεράρδ Πικέ και ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος «επιστρατεύτηκε», δεν είναι 100% έτοιμος. 

Στο Μόναχο η Μπάγερν θα υποδεχθεί τους «κόκκινους διαβόλους» προερχόμενη από τρεις συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη, ενώ το περασμένο Σάββατο έχασε στο γερμανικό πρωτάθλημα (0-1 από την Άουγκσμπουργκ) ύστερα από 53 αγωνιστικές!

Όχι ότι η ήττα κόστισε, αφού έχει εξασφαλίσει προ πολλού το πρωτάθλημα, όμως οι τελευταίες «αποτυχίες» δίνουν δικαίωμα στην ελπίδα για τη Μάντσεστερ, που μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού δείχνει να έχει κάνει... restart, με αποκορύφωμα την τελευταία εκτός έδρας νίκη με 4-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» επί της Νιούκαστλ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σβαϊνστάιγκερ, Μαρτίνεθ και στους τραυματίες Τιάγκο, Σακίρι, Κοντέντο, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο εκτός των πλάνων του Ντέιβιντ Μόγες βρίσκονται οι Φαν Πέρσι, Φελαϊνί, Ράφαελ (τραυματίες) και ο Μάτα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις