Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι 3-1

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 23:40
UPD:03/04/2014 00:26
REUTERS/BENOIT TESSIER
A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας στο «Παρκ ντε Πρενς» της Τσέλσι με 3-1 και παίρνοντας προβάδισμα στα προγνωστικά ενόψει της ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Τρίτη 8 Απριλίου. 

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας μπήκε σε θέση οδηγού με το «καλημέρα» στο παιχνίδι, καθώς στο 4ο λεπτό ο Εζεκιέλ Λαβέτσι με άψογο στοπάρισμα και σουτ «εκτέλεσε» τον Πετρ Τσεχ για το 1-0.

Προϊόντος του χρόνου οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο συνήλθαν από την έκπληξη, ισορρόπησαν και στο 27΄ έφτασαν στην επανάληψη με πέναλτι που εκτέλεσε ο Εντέν Αζάρ, στην ανατροπή του Όσκαρ από τον Τιάγκο Σίλβα.

Ο Βέλγος άσος της Τσέλσι είχε μάλιστα την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του ανατρέποντας άρδην το σκηνικό, όμως το σουτ που επιχείρησε στο 40ό λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι του Σαλβατόρε Σιρίγκου

Τελικά οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, άδοξα πάντως, καθώς το 2-1 στο 61ο λεπτό επιτεύχθηκε από τα πόδια του Βραζιλιάνου αμυντικού τους, Νταβίντ Λουίς.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ένας άλλος Αργεντινός, ο Χαβιέρ Παστόρε, που περνώντας ως αλλαγή στην αναμέτρηση έκανε το 3-1 με ατομική προσπάθεια και σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις