Champions League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου 1-1

Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 23:42
UPD:02/04/2014 00:27
REUTERS/STEFAN WERMUTH

Φέρντιναντ και Σβαϊνστάιγκερ.

A- A A+

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλεψε ενάντια στα προγνωστικά, προηγήθηκε, αλλά τελικά η Μπάγερν έφυγε με ισοπαλία 1-1 από το «Όλντ Τράφορντ» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους «4», ενόψει της ρεβάνς στις 9 Απριλίου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Ντέιβιντ Μόιες πέτυχαν με σωστή τακτική να μπλοκάρουν την επιθετική ανάπτυξη των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας αλλά η μοναδική στιγμή που απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν το σουτ του Ρόμπεν στο 31΄, όταν ο Ντε Χέα πραγματοποίησε φανταστική απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα τετ α τετ του Γουέλμπεκ απέναντι στον Νόιερ (40΄), με τον Γερμανό διεθνή γκολκίπερ των Βαυαρών να σώζει την εστία του, αλλά στο 57΄ και στο κόρνερ του Ρούνεϊ ο Βίντιτς με ασύλληπτη κεφαλιά τον άφησε όρθιο να κοιτάζει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του, ανοίγοντας το σκορ.  

Ομάδες του επιπέδου της Μπάγερν, όμως, δεν χρειάζονται παρά μία ευκαιρία για να σε καταστρέψουν, κι έτσι στο 66΄ ο Σβαϊνστάιγκερ ισοφάρισε μετά από κεφαλιά του Μάντζουκιτς. Ο έμπειρος μέσος όμως αποβλήθηκε στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη και χάνει τη ρεβάνς, όπως και ο συμπαίκτης του Χάβι Μαρτίνεθ, που συμπλήρωσε κάρτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις