Champions League: Προένσα και Σκόμινα σε Λονδίνο και Ντόρτμουντ

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 13:35
UPD:16:03
A- A A+

Ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα και ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα είναι οι «εκλεκτοί» της UEFA για τους μεθαυριανούς αγώνες ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι-Παρί ΣΖ και Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 43χρονος οικονομικός διευθυντής στο επάγγελλα, Προένσα, ήταν ο «άρχοντας» του τελικού του 2012 στο Μόναχο, ανάμεσα στη Μπάγερν και στην Τσέλσι. Ο Πορτογάλος είχε φέρει γούρι στους Λονδρέζους, που κατάφεραν να πανηγυρίσουν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) μέσα στο «σπίτι» των «Βαυαρών». Την ίδια χρονιά είχε «σφυρίξει» και στον τελικό του Euro 2012 μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας. Στο παρελθόν δεν έχει βρεθεί στο δρόμο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μόνο νίκες έχει η Ρεάλ στα παιχνίδια που έχει «σφυρίξει» ο 38χρονος, Σκόμινα, κτηματομεσίτης στο επάγγελμα, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τα τουριστικά. Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που ήταν «παρών», η Ρεάλ επικράτησε με 3-2 τη Σίτι (πέρυσι), με 2-0 του Άγιαξ το 2010 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το 2011 με 3-0 τη Λιόν στην φάση των «16». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις