Δεύτερος ο Παναθηναϊκός με νίκη (3-1) επί του Απόλλωνα

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 21:25
UPD:21:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του ΠΑΟ Μάρκους Μπέργκ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 1-0, κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίο του Απόλλωνα Σμύρνης για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο Γήπεδο "Α.Νικολαΐδης".

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε αλλά νίκησε τελικά τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 30ής ημέρας, στον τελευταίο σημερινό αγώνα της Σούπερ Λίγκας κι έφτασε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ (έχουν έναν αγώνα λιγότερο) στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Ριζούπολης στη «διακεκαυμένη ζώνη».

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μπει δυνατά και να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους «πράσινους», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Πετρόπουλο να βγαίνει απέναντι στον Καπίνο αλλά τον Σίλντενφελντ να προλαβαίνει με έγκαιρη προβολή τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Προϊόντος του χρόνου, όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και πήραν την πρωτοβουλία, αρχίζοντας να χάνουν ευκαιρίες. Στο 15΄ το δυνατό σουτ του Μπεργκ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 18΄ ο Καρέλης έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία να εκτελέσει αλλά στο 33΄ ο Μπεργκ έκανε το 1-0, όταν υποδέχθηκε την μπάλα σε φάση διαρκείας μετά από προσπάθεια του Καρέλη και με σουτ νίκησε τον Γκόμες.

Ο Απόλλωνας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση στο 53΄, όταν ο Άμπροουζ αστόχησε ελάχιστα από κοντά, για να «απαντήσει» ο Παναθηναϊκός με σουτ του Καρέλη στο 59΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκόμες.

Ο Άμπροουζ τελικά βρήκε στόχο στο 80ό λεπτό, όταν κατέβασε ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ ισοφάρισε, αλλά στο 85΄ ο Μπεργκ με το 15ο φετινό γκολ του έκανε το  2-1, για να έρθει η «καταστροφή» για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 90΄ από το αυτογκόλ του Παντελιάδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις