Νέα δικαστική νίκη του Δώνη επί του ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 19:27
UPD:20:46
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης.

A- A A+

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που αιτήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μην εκτελεστεί καμιά απόφαση οποιοδήποτε οργάνου μέχρι να διεξαχθεί το κύριο δικαστήριο, που έχει οριστεί για τις 8 Μαΐου, στη διαμάχη της διοίκησης με τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη.

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε, με ψήφους 3-0, τον Έλληνα τεχνικό και απέρριψε τα εις βάρος του ασφαλιστικά μέτρα. Αυτή ήταν η τρίτη δικαστική νίκη του νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ επί του ΠΑΟΚ και σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς καλούνται ως το τέλος του μήνα (31/3) να καταβάλλουν ποσό περίπου 800.000 ευρώ.

Εξ αυτών, οι 540 χιλιάδες αντιστοιχούν στη δική του αποζημίωση και τα υπόλοιπα στους συνεργάτες του. Μετά τη σημερινή απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, η μακεδονική ΠΑΕ δεν έχει άλλα ένδικα μέσα για να διεκδικήσει το πάγωμα της καταβολής των χρημάτων στον Δώνη.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αν έως τις 31 Μαρτίου δεν καταβληθεί το οφειλόμενο ποσό, εφάπαξ ή με διακανονισμό, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μην πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις