Κλείδωσε τα πλέι οφ ο Αστέρας με τη νίκη (1-0) στο Αγρίνιο

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 16:58
UPD:19:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Μαρτίνες Νίκολας (Ε) και ο παίκτης του Αστέρα Μουνάφο Χουάν (Π) μάχονται για την κατοχή της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης για την 30η αγωνιστική της Super League, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στα πλέι φ της Σούπερ Λίγκας μετά τη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Σανκαρέ, η αρκαδική ομάδα έφτασε στους 54 βαθμούς και ακόμη και αν ο ΟΦΗ (38 β.) νικήσει αύριο στο ΟΑΚΑ την Καλλονή, η διαφορά των 13  βαθμών δεν καλύπτεται στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου. 

Το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο δεν είχε να επιδείξει αξιόλογες φάσεις, αφού η πρωτοβουλία και η επιθετικότητα των γηπεδούχων δεν ήταν αρκετές για να διασπάσουν την καλή ανασταλτική λειτουργία των Αρκάδων.

Στο 24΄ ο Μπούντιμιρ βγήκε απέναντι στον Μπαντή αλλά σε πλάγια θέση και ο Ζησόπουλος τον πρόλαβε, στο επόμενο λεπτό μια κεφαλιά του Μπικέι από κόρνερ του Γκάλο που πέρασε άουτ και στο 42΄ ένα σουτ του Ντε Μπλάσις, εκτός περιοχής, που είχε την ίδια κατάληξη, ήταν όλες κι όλες οι φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο ίδιο μοτίβο κυλούσε και το δεύτερο μισό του αγώνα, με τη διαφορά ότι στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ο Αστέρας έφτασε στο γκολ. Αυτό το πέτυχε στο 64΄ ο Καλίφα Σανκαρέ σε μια από τις προωθήσεις του σε στημένη μπάλα, όταν εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της αντίπαλης άμυνας να απομακρύνει σε εκτέλεση κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 78΄, όταν ο Μπαντής επενέβη θεαματικά στο σουτ του Καμαρά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία για να διασφαλίσουν τη νίκη στο 82΄, όταν ο Ράφαελ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπαράλες και το οποίο είχε καταλογιστεί σε χέρι του Κούσα.

Στο 88΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοντοές του Αστέρα, ενώ στο 90΄ ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε (δικαιολογημένα) για πέναλτι, σε ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον Σανκαρέ στην περιοχή, με τον Ζαχαριάδη να δείχνει «παίζετε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις