Ρέκβιεμ για Άρη μετά την ήττα (1-2) από Πανθρακικό

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 19:21
UPD:19:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης του Πανθρακικού Αντώνης Λαδάκης (Α) μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη του Άρη Κρίστι Βαγγέλη (Δ) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - Άρης για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο της Κομοτηνής,

A- A A+

«Κύκνειο άσμα» για τον Άρη αποτέλεσε ο αγώνας στην Κομοτηνή για την 30ή αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, καθώς οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν από τον Πανθρακικό με 2-1 και πλέον οι ελπίδες παραμονής τους στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία είναι μόνο μαθηματικές και εξαρτώμενες και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων συλλόγων της... ουράς.

Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά στο 7ο λεπτό λόγω ρίψης κροτίδων, με τον Άρη να έχει την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 14΄ με τον Βλάχο να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 16΄ ο Πανθρακικός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς ο Καμινιώτης προσπάθησε να διώξει αλλά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, το οποίο αποσόβησε ο Διούδης. Στο 32΄ ο Τζάνης βρήκε τον αμαρκάριστο Ιγκόρ, ο οποίος σούταρε στο δοκάρι του Διούδη, για να γίνει το 0-1 στο 36΄, όταν ο Κύργιας εκμεταλλεύθηκε άστοχη έξοδο του Αθανασιάδη στο κόρνερ του Τάτου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 65΄ είχε νέο δοκάρι, σε κεφαλιά του Ιγκόρ. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 στο 72΄, όταν ο Μολίνα με φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη. Στο 83΄ ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, καθώς το σουτ του Κουσίδη από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 90΄ με τον Ιγκόρ, ο οποίος πήρε την μπάλα  στην περιοχή των «κιτρινόμαυρων», απέφυγε και τον Διούδη και σε κενή εστία έκανε το 2-1 βάζοντας ουσιαστικά την «ταφόπλακα» στο όνειρα και τις ελπίδες της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, που πάντως είναι άξια της τύχης της αφού για πολλοστή φορά φέτος έχασε αγώνα με ανατροπή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις