Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι σε Αγρίνιο και Κομοτηνή

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 09:52
UPD:16:06
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 30ής αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Mετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό αλλά και την οριστικοποίηση των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, αφού ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι απίθανο να κάνει μόνο ήττες ως το τέλος και τους «διώκτες» του (ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανθρακικός) μόνο νίκες, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Απόλλων Σμύρνης, που βρίσκεται οριακά πάνω απ την επικίνδυνη ζώνη, θα έχει απόψε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενείται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από την ήττα στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» διεκδικούν τη δεύτερη θέση και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες στην έδρα τους, όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει αποδείξει πως διαθέτει τον τρόπο της για «ζημιές», από την ημέρα που την ανέλαβε ο Λόρι Σάντσες.

Ο ουραγός Άρης θα φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή από τον εξαιρετικό και αρκετά ανταγωνιστικό φέτος Πανθρακικό, ελπίζοντας σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις λιγοστές πάντως ελπίδες παραμονής του, ενώ οι «Ακρίτες» στοχεύουν στην έκτη θέση και δεν πρόκειται να εμφανιστούν χωρίς κίνητρο.

Στο Αγρίνιο, τέλος, ο Παναιτωλικός θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου η δύναμη της έδρας και της ομάδας του Αγρινίου αντισταθμίζεται από την ποιότητα και το πολύ καλό σύνολο των Αρκάδων, οι οποίοι με νίκη θα έχουν ουσιαστικά διασφαλίσει την παρουσία και στα φετινά πλέι οφ, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα: 

15:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
17:15 Πανθρακικός-Άρης  (Novasports 1)
19:30 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης  (Novasports 2)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις