Σούπερ Λίγκα: «Βροχή» από πρόστιμα και απαγορεύσεις εισόδου

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 19:13
UPD:19:14
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ποινές απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επέβαλε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας σε στελέχη της ΠΑΕ Άρης, επειδή παραβίασαν προηγούμενη τιμωρία και βρίσκονταν εντός του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα επιβλήθηκε αποκλεισμός 10 ημερών και πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ στους Κυριάκο Μπιμπισίδη και Δημήτρη Μπουγιουκλή αποκλεισμός 30 ημερών και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Επίσης, στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 25.000 ευρώ, τόσο για τη συμπεριφορά των προαναφερθέντων, όσο και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το ίδιο ματς, η επιτροπή επέβαλε στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες και πρόστιμο 2.500 ευρώ, ενώ ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ.

Ακόμη, πρόστιμο 3.500 ευρώ θα κληθεί να καταβάλει ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ στον Απόλλωνα Σμύρνης επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις