Σούπερ Λίγκα: Ο Παναιτωλικός 1-0 τη Ξάνθη

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 21:26
UPD:21:30
A- A A+

Με γκολ του Μαρτίνες στο 44΄ ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τη Ξάνθη, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καθόλου καλά για τη Ξάνθη, η οποία υποχρεώθηκε μόλις στο 5ο λεπτό να μείνει με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της αποβολής του Κάλβο. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Ισπανό μέσο, καθώς θεώρησε ότι μετά τη μονομαχία που είχε με το Μύγα στον αέρα, στη συνέχεια κτύπησε εκτός φάσης τον παίκτη του Παναιτωλικού (το τηλεοπτικό ριπλέι δε δικαιώνει το ρέφερι του ματς).

Με το πέρασμα του χρόνου και με παίκτη περισσότερο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 20΄ «άγγιξαν» το γκολ, μετά το λάθος γύρισμα του Σολτάνι και τον Καμαρά να μη μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη. Ένα λεπτό πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όμως, η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε με τον Μαρτίνες, ο οποίος σε άδεια εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 1-0.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε ρυθμό και η Ξάνθη παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Κυριακίδη τους γηπεδούχους και προσπάθησε με αντεπιθέσεις για το γκολ της ισοφάρισης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις