«Πολυβόλο» ο Πλατανιάς εκτέλεσε (7-0) την Καλλονή

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 19:03
UPD:19:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
A- A A+

Την ευρύτερη νίκη έως τώρα στην εφετινή Σούπερ Λίγκα και μεγαλύτερη στην ιστορία του στη «μεγάλη» κατηγορία πέτυχε ο Πλατανιάς, που συνέτριψε στα Περιβόλια την Καλλονή με 7-0 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και έφτασε τη Βέροια στη 16η θέση, ευελπιστώντας για την παραμονή.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πίεσε αρκετά την ομάδα της Λέσβου, έχασε ευκαιρίες με τους Δημήτρη στο 3΄ (δοκάρι με απευθείας φάουλ), Τόρες στο 16΄ και το 30΄ (κεφαλιά και σουτ άουτ), πριν ανοίξει τελικά το σκορ στο 36΄.

Στο σημείο εκείνο ο Βλαχοδήμος έκανε το 1-0 με σουτ ύστερα από γύρισμα του Κάταϊ, με τον νεαρό Σέρβο να βγάζει και δεύτερη ασίστ στο 44ο λεπτό, αυτή τη φορά με αποδέκτη τον Τόρες, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, στη φάση μπήκε και ο Αναστασιάδης και το 2-0 ήταν γεγονός.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο μισό του αγώνα, με το δεύτερο γκολ του διακριθέντα Βλαχοδήμου ο οποίος στο 49΄ έκανε το 3-0 με ωραία προσπάθεια. Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη σπατάλησαν μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι

Σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν για γκολ ο Περόνε «σημάδεψε» το δοκάρι στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Κεϊτά από τον Άλκη, για να έρθει στη συνέχεια ο διασυρμός για την ομάδα του.

Στο 62΄ ήταν η σειρά του Κάταϊ να σκοράρει (4-0), στο 69΄ ο Ζος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (ανέτρεψε τον Βλαχοδήμο) ολοκληρώνοντας την τραγωδία της Καλλονής, με τον Αμπντούλ Αζίζ να χρίζεται επίσης σκόρερ με απευθείας φάουλ στο 69΄ και τον Φανούρη Γουνδουλάκη να κάνει το 6-0 στο 73΄, για να κλείσει το σκορ κάνοντας χατ-τρικ ο Βλαχοδήμος στο 85΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις