Παρακαταθήκη παραμονής για Πανιώνιο, 4-2 τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 19:07
UPD:19:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.
A- A A+

Πολύ σημαντική νίκη που του επιτρέπει να αισθάνεται ακόμη πιο σίγουρος για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα σημείωσε ο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 4-2 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από την αρχή, με τον Λεβαδειακό να φτάνει πρώτος με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία στο 12΄ όταν ο Ορτέγκα έκανε έξοχη προσπάθεια και σούταρε αλλά το… κεφάλι του Λαμπρόπουλου αποσόβησε το 0-1.

Απέναντι στη χαμένη ευκαιρία των «πράσινων» οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ. Το χρονόμετρο έδειχνε το 24ο λεπτό, όταν ο Κούρντι έπιασε ένα σουτ που τελικά βγήκε… πάσα στον Αραβίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 25΄, με την (αδύναμη) κεφαλιά του Μάντζιου να αποκρούεται από τον Ανέστη, ενώ στο 39΄ ο Ορτέγκα είχε νέα ωραία προσπάθεια, πέρασε τον Παντίδο στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Ανέστης γλίτωσε την εστία του με… τάκλιν!

Ουσιαστικοί στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι», τελείωσαν τον αγώνα μέσα σε ένα δίλεπτο όταν σημείωσαν ισάριθμα γκολ. Συγκεκριμένα, στο 55΄ ο Μητρόπουλος έκανε το 2-0 από πάσα του Ντούνη και στο 56΄ ο Κολοβός ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, από πάσα του Κούρου.

Από πάσα του Γιάννου στο 74΄ ο Κολοβός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά και να κάνει το 4-0, ενώ από την πλευρά του ο Λεβαδειακός κατόρθωσε να μειώσει στο 75΄, με ωραίο σουτ του Ροζέριο Μάρτινς και να περιορίσει την έκταση της ήττας φτάνοντας στο 2-4 με τον Γιάντση στο 86΄.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις