Ρούνι: «Πρέπει να αντιδράσουμε με τον Ολυμπιακό»

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 14:48
UPD:14:53
EPA/PETER POWELL

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ

A- A A+

Την αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μεθαυριανή ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό περιμένει ο Γουέιν Ρούνι. Ο αρχηγός των «μπέμπηδων» μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου και έκανε λόγο για χρέος της ομάδας να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

«Είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε γιατί έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη. Οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετικοί (σ.σ. μετά το 0-3 από τη Λίβερπουλ) και εμείς σαν ομάδα το εκτιμούμε αυτό. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή στο παρελθόν και τώρα είναι που πρέπει να φανεί ο χαρακτήρας μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής στράικερ και κατέληξε:

Η Μάντσεστερ έμεινε 12 βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση στην πρέμιερ λιγκ και το έργο των παικτών για να παίξουν στο Championw League της νέας περιόδου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο Ρούνι είπε: «Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο. Όσο υπάρχουν ελπίδες, πρέπει να προσπαθούμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις