Κάμπελ και Χολέμπας δίνουν το σύνθημα της πρόκρισης

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 15:41
UPD:15:47
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Χοσέ Χολέμπας (φωτ. αρχείου) επισήμανε: «Θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι και να παίξουμε σαν ομάδα». 

A- A A+

Ρεαλιστές και πεπεισμένοι ότι το 2-0 από τον πρώτο αγώνα θα αποδειχθεί ανεπαρκές για την πρόκριση αν δεν δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους στο «Όλντ Τράφορντ», στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκαν οι Τζόελ Κάμπελ και Χοσέ Χολέμπας με δηλώσεις τους προς το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού.

«Πιστεύω πως θα είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, αλλά μακάρι να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Μακάρι να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο. Ελπίζω να αξιοποιηθεί αυτό το 2-0 που έχουμε και να πάμε στο Μάντσεστερ να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε ήδη καταφέρει και να προκριθούμε» είπε ο Κοσταρικανός επιθετικός. 

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, πιστεύω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο "Όλντ Τράφορντ". Η ομάδα θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, θα κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει στην επόμενη φάση, όλοι μαζί λοιπόν πάμε να το προσπαθήσουμε για να δώσουμε στους φιλάθλους της ομάδας μεγάλη χαρά» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Χολέμπας επισήμανε ότι «πρέπει να δώσουμε τα πάντα, πρώτα απ΄ όλα πρέπει όμως να τους σεβόμαστε. Είμαστε 2-0 μπροστά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι και να παίξουμε σαν ομάδα». 

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός υπογράμμισε επίσης πως «το "Όλντ Τράφορντ" είναι κάτι το διαφορετικό, το να παίζεις απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτό τον αγώνα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να περάσουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις