Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Σαβιόλα

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 14:13
UPD:14:15
EPA/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/03) στο «Θέατρο των Ονείρων».

Ο Αργεντινός επιθετικός, που λόγω τραυματισμού δεν είχε αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση με τους «μπέμπηδες», θα ταξιδέψει στην Αγγλία, αν κι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, παρά το γεγονός ότι ο Σαβιόλα δεν έβγαλε όλο το σημερινό πρόγραμμα, αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή και να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ιβάν Μαρκάνο, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ όπως ήταν γνωστό εκτός αποστολής έμειναν οι Ολαϊτάν και Σιόβας, καθώς και αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση (Ιμπαγάσα, Πελέ, Παπάζογλου, Τόρες).

Οι 20 παίκτες που θα μεταβούν στο Μάντσεστερ είναι οι εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βέργος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις