Τσόρι Ντομίνγκες: «Κλειδί του αγώνα η κατοχή της μπάλας»

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 13:42
UPD:14:04
G4PHOTOS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Αργεντινός μέσος Τσόρι Ντομίνγκες.

A- A A+

Στην πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύει πάρα πολύ ο Τσόρι Ντομίνγκες, αρκεί οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν αυτά που πρέπει στη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ».

Ο Αργεντινός μέσος, εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών του Ολυμπιακού, θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει έξυπνα και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν στην «καυτή» έδρα των «μπέμπηδων».

«Εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με στόχο να απολαύσουμε το παιχνίδι. Δεν πολλοί, άλλωστε, αυτοί που έχουν την ευκαιρία να παίξουν κόντρα σε αυτήν την ομάδα και μέσα σε αυτό το γήπεδο και ειδικά με τις πιθανότητες που έχουμε εμείς. Πρέπει να παίξουμε με το μέγιστο πάθος. Να πάμε να απολαύσουμε τον αγώνα, παίζοντας ωραία. Να το χαρούμε με όλη μας την ψυχή», τόνισε μεταξύ άλλων ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Πειραιωτών στην αναμέτρηση του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς, ο Ντομίνγκες είναι ξεκάθαρος: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Πρέπει πάνω απ' όλα να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πιστεύω πως αυτό πρέπει να προσέξουμε. Το κλειδί του αγώνα είναι να κρατήσουμε τη μπάλα στην κατοχή μας».

Όσον αφορά την παρουσία περίπου 3.500 οπαδών στο «Θέατρο των Ονείρων», ο 'έμπειρος παίκτης επισήμανε: «Σαφώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός πως θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας, όπως συμβαίνει πάντα. Και επειδή γνωρίζουμε ότι στα τελευταία παιχνίδια είμαστε λίγο υπό αμφισβήτηση στα μάτια τους, θέλουμε να γυρίσουμε υπέρ μας αυτήν την κατάσταση. Θέλουμε να τους κάνουμε να πιστεύουν πάλι σε εμάς. Θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνουν. Κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς ήταν πάντα στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό που και σε αυτό το παιχνίδι θα τους έχουμε στο πλευρό μας».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις