Μίτσελ: «Εμείς θα πανηγυρίσουμε την επόμενη εβδομάδα»

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 23:36
UPD:23:37
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η νέα ήττα της ομάδας του, δεύτερη συνεχής στο πρωτάθλημα, δεν φάνηκε να επηρεάζει ούτε να αγχώνει τον Μίτσελ, αφού το πρωτάθλημα δεν χάνεται για τον Ολυμπιακό. 

Γνωστός «ατακαδόρος» ο Ισπανός τεχνικός, πήρε την καλύτερη... πάσα όταν ρωτήθηκε για το αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε κρίση μετά το 1-2 στην Τούμπα, για να απαντήσει ότι πολλοί θα ήθελαν να είναι σε τέτοια κρίση και την επόμενη βδομάδα να ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πολλοί θα ήθελαν να είναι σε μια τέτοια κρίση. Εμείς την επόμενη εβδομάδα θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε κερδίσει, ο στόχος μας πάντα αυτός είναι. Δεν θα μηδενίσουμε την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μας όλη τη χρονιά» είπε.

«Χάρη σε αυτή την προσπάθεια, θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη εβδομάδα. Θα μιλήσω καλά για τους αντιπάλους που έχουμε αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά, αντί να μιλήσω άσχημα για τον Ολυμπιακό» πρόσθεσε ο Μίτσελ.

Όσο για τις αλλαγές στην ενδεκάδα τις χαρακτήρισε επιβεβλημένες, αφού «δέκα από τους ποδοσφαιριστές μας έλειπαν με τις Εθνικές ομάδες και αρκετοί από αυτούς ταξίδεψαν πάνω από 20 ώρες. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση κανενός παίκτη γιατί έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Όχι μόνο τον αγώνα στο Μάντσεστερ, αλλά και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου που είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι η μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα είναι πλασματική απάντησε ότι αυτό οφείλεται «στο ότι εμείς είμαστε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά. Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου, πάντως, πιστεύω πως θα είναι πολύ ισορροπημένοι».

Σε άλλη ερώτηση, για τη διαιτησία, απάντησε με έμμεσο τρόπο: «Ποτέ δεν εκφράζω άποψη για τους διαιτητές, ακόμα κι όταν μας κατηγορούν πως είναι υπέρ μας. Η δουλειά του διαιτητή ήταν πολύ δύσκολη, εγώ σήμερα του έδωσα συγχαρητήρια, πιστεύω πως απόψε ήταν πολύ έξυπνος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις