Σούπερ Λίγκα: Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 19:15
UPD:19:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙ
A- A A+

Στις καθυστερήσεις έσωσε την παρτίδα ο Λεβαδειακός, που έως το 90΄ έχανε στην έδρα του 1-0 από τον Παναιτωλικό αλλά σε δύο λεπτά σον έξτρα χρόνο σημείωσε ολική ανατροπή και έφτασε σε σπάνια ως προς την εξέληξη του παιχνιδιού νίκη με 2-1.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου «πάγωσαν» ακόμη περισσότερο το κρύο στάδιο της Λιβαδειάς στο 2ο λεπτό, όταν ο Καμαρά γύρισε την μπάλα και ο Μπούντιμιρ, σε επίκαιρη θέση, σκόραρε από κοντά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετή ώρα να συνέλθουν και όταν φάνηκε ότι το καταφέρνουν, η κεφαλιά του Ροζέριο στο 30΄ πήρε περίεργη τροχιά και τελικά αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Στο 35΄ και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να «μπλοκάρουν» την προσπάθεια του Ροζέριο, που ήταν έτοιμος να σκοράρει στο 39΄.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά ήταν ο Παναιτωλικός που απειλούσε στις αντεπιθέσεις, με τους Μπούντιμιρ και Καμαρά να σουτάρουν άουτ στο 55΄ και το 64΄, τον Μπακάκη να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά στο 69΄, ενώ στο 82΄ ο Στρατηλάτης μόλις που πρόλαβε τον Καμαρά πέφτοντας στα πόδια του.

Η αποβολή του Γκάλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄ αποδείχθηκε τελικά καθοριστική, αφού σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ο Λεβαδειακός έφτασε στην ισοφάριση με τον Κονέ στις καθυστερήσεις, όταν ο Ράφαελ δεν μπόρεσε να απομακρύνει και η ισοφάριση ήταν γεγονός.

Στο επόμενο λεπτό η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε, καθώς ο Κουτρομάνος ανέτρεψε τον Χαραλάμπους, αποβλήθηκε και ο Μάντζιος με ψυχραιμία έδωσε από τα 11 μέτρα μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει την ομάδα του στην κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις