Σούπερ Λίγκα: Πανθρακικός-Εργοτέλης 2-1

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 19:10
UPD:19:17
A- A A+

Ολοταχώς για την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στην ιστορία του στην ανώτατη κατηγορία οδεύει ο Πανθρακικός, που πρόσθεσε στη «λίστα θυμάτων» και τον Εργοτέλη, του οποίου επιβλήθηκε στην Κομοτηνή με 2-1 για να προσπεράσει ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και να περάσει έκτος.

Ένα μακρινό σουτ του Ιμπραΐμ από μακρινή απόσταση έφυγε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Αθανασιάδη στο 3ο λεπτό, αλλά ο «κεραυνός» του Μπεν Σαμπάτ στην απέναντι εστία βρήκε στόχο στο 20΄, με τον Ισραηλινό αμυντικό που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο να σημειώνει ένα από τα ωραιότερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Παρά το γκολ ο ρυθμός δεν ανέβηκε στη συνέχεια, με τους αντίπαλους να αναλίσκονται σε παιχνίδι στη μεσαία γραμμή, να κάνουν πολλά λάθη και –μοιραία- να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και ευκαιρίες.

Στην ίδια μετριότητα κυλούσε και το δεύτερο ημίχρονο έως το 65ο λεπτό, όταν ο Μπεν Σαμπάτ γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Καθάριος δεν έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ταυτόχρονα προβάδισμα ασφαλείας στο ακριτικό συγκρότημα.

Ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο 70ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας απέτυχαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα οι Χαντί, Μονακέλο και Μπαντιμπαγκά. Στο 74΄ όμως ο Μπουχαλάκης ήταν εύστοχος αλλά χρειάστηκε και η παρεμβολή του Σαρακατσάνου στο εκτός έδρας σουτ που επιχείρησε, για το 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις