Παναιτωλικός: «Τρελαμένοι» στο Αγρίνιο με τη διαιτησία του Κάμπαξη

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 22:32
UPD:22:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός.

A- A A+

«Πυρ και μανία» είναι η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού με τη διαιτησία του Γιάννη Κάμπαξη από το Σύνδεσμο της Εύβοιας, αφού στην ομάδα του Αγρινίου θεωρούν ότι οι αποφάσεις του ρέφερι καθόρισαν το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης με τον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, που σήμερα εορτάζει 88 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του, φωνάζουν για την αποβολή του Γκάλο στο 85ο λεπτό (δεύτερη κίτρινη σε εννέα λεπτά) καθώς και για τη δεύτερη αποβολή του Κουτρουμάνου στις καθυστερήσεις του αγώνα, στη φάση που ο αμυντικός του Παναιτωλικού χρεώθηκε με πέναλτι.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, σε πολύ έντονο ύφος και με οξύτατους χαρακτηρισμούς για τη διαιτησία της αναμέτρησης: «Σήμερα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής. Άντεξε πολλά, είναι όρθιος και περήφανος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει τη ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του "διαιτητή" Κάμπαξη, που αποσβολωμένο το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε στο γήπεδο Λιβαδειάς;».

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι πριν από τον Παναιτωλικό, που ήταν ο άμεσα «θιγόμενος», η ΠΑΕ Ξάνθη είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση για το ίδιο θέμα: «ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. "ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ" από τη Χαλκίδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια περήφανο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις