Ευρωλίγκα: Ο Ομπράντοβιτς στο δρόμο του Ολυμπιακού

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 12:13
UPD:12:24
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Πρώτη εμφάνιση στην Ευρωλίγκα αναμένεται να κάνουν οι Σέκουλιτς και Τζάκσον, ενώ στη διάθεση του «Ζοτς» είναι και ο επανακάμψας από τον τραυματισμό του Ογκούζ Σαβάς.

A- A A+

Την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, αντιμετωπίζει (20:00, Δ.Τ.) απόψε στην Τουρκία ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το Top-16 της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχασαν από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα, είδαν χθες την Αρμάνι να επικρατεί των «πράσινων» και να τους προσπερνά στην κατάταξη του 5ου ομίλου (5 νίκες - 3 ήττες), που σημαίνει ότι ο στόχος της δεύτερης θέσης για το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά προϋποθέτει, εφεξής, νίκες.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει δύσκολη συνέχεια (Αρμάνι εντός, Μπαρτσελόνα εκτός), οπότε η νίκη μοιάζει μονόδρομος. Η πειραϊκή ομάδα θα ενισχυθεί με τον Τζαμάριο Μουν, που θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, όμως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά τους, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς έφτασε στην Ελλάδα μόλις χθες.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα παίξει κανονικά, καθώς άφησε πίσω την τενοντίτιδα στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε, όπως και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Τούρκοι έκαναν δύο συνεχείς νίκες, με Λαμποράλ Κούτσα και Εφές Αναντολού, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι της πρόκισης κι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

Πρώτη εμφάνιση στην Ευρωλίγκα αναμένεται να κάνουν οι Σέκουλιτς και Τζάκσον, ενώ στη διάθεση του «Ζοτς» είναι και ο επανακάμψας από τον τραυματισμό του Ογκούζ Σαβάς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις