Μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Σερμαντίνι στον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 20:54
UPD:21:54
ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
A- A A+

Η υπόθεση του Γκιόργκι Σερμαντίνι είχε τελικά happy end για τον παίκτη και τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τη «χρυσή τομή» στη διαπραγμάτευση με τον Γεωργιανό σέντερ και ακολούθως ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Το μεσημέρι η πειραϊκή ομάδα είχε συμφωνήσει με τον πρώην σύλλογο του παίκτη, τη Σαραγόσα, σε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ. Όταν ήρθε η ώρα των συζητήσεων με τον Σερμαντίνι παρουσιάστηκε εμπλοκή, προσωρινή όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, επειδή η διοίκηση του πρωταθλητή Ευρώπης έκρινε υπέρογκες τις απαιτήσεις του. Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς για τον ίδιο λόγο ο διεθνής σέντερ είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Τελικά με το χρόνο να πιέζει, αφού η μεταγραφή για να ισχύσει θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί ως τις 19:00, οι δύο πλευρές συμφώνησαν, με τη Σαραγόσα να ανακοινώνει πρώτη τη μετακίνηση του Σερμαντίνι στον πρωταθλητή Ευρώπης, που υπέγραψε ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου έναντι αμοιβής περίπου 180.000 ευρώ.

Η έλευση του Σερμαντίνι γεννά, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτηματικά ως προς το μέλλον του Μπέγκιτς στον Ολυμπιακό. Ο Σλοβένος αποκτήθηκε με υψηλές προσδοκίες, τις οποίες όμως ουδέποτε επιβεβαίωσε με αποτέλεσμα η παραμονή του να έχει καταστεί επισφαλής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις