Ευρωλίγκα: Αποστολή στο Μιλάνο για Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 12:12
UPD:12:16
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται οι «πράσινοι», που απόψε τη νύχτα (21:45) αγωνίζονται στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι (φωτογραφία αρχείου). 

A- A A+

Μία εβδομάδα μετά το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για δύσκολες αποστολές, μακριά από την έδρα τους, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της φάσης των «16», στην Ευρωλίγκα.

Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται οι «πράσινοι», που απόψε τη νύχτα (21:45) αγωνίζονται στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι, ενώ την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ.

Ο Παναθηναϊκός μετέβη στο Μιλάνο χωρίς τον Ραμέλ Κάρι, με την ιατρική διάγνωση να προβλέπει απουσία ενός μήνα για τον Αμερικανό. Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα αναμένεται να πραγματοποιήσει με τη φανέλα της αθηναϊκής ομάδας ο Ζακ Ράιτ.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η δεύτερη κατά σειρά νίκη στη διοργάνωση, ενώ στη χειρότερη περίπτωση, οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τη διαφορά των 16 πόντων (73-57) με την οποία είχαν επικρατήσει της Αρμάνι, στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται μόλις 2 πόντους για να φτάσει τους 2.000 στην Ευρωλίγκα. Αν τους πετύχει θα γίνει ο 14ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που θα φτάσει αυτόν τον αριθμό και ο μόλις πέμπτος εν ενεργεία στην Ευρωλίγκα. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 3387 πόντους σε 250 αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις