Ευρωλίγκα: «Διπλό» η Φενερμπαχτσέ ενόψει Ολυμπιακού

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 22:09
UPD:23:13
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η Φενερμπαχτσέ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αναντολού Εφές με 71-63 και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης του 5ου ομίλου, όπου συμμετέχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κατάφερε να πάρει την 3η νίκη της μετά από 7 αγώνες στο Top 16 και, πλέον, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μπογκντάνοβιτς με 17 πόντους και ο Κλέιζα με 16 ήταν οι κορυφαίοι της «Φενέρ», ενώ από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είχε πρώτο σκόρερ τον Σαβάνοβιτς με 15 πόντους.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ηγέτη το Μίλος Τεόντοσιτς (22 πόντους, 8 ασίστ) επικράτησε με 100-65 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρωσική πρωτεύουσα (6ος όμιλος).

Αν και βρέθηκε να χάνει για τρεις περιόδους στην έδρα της, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 82-79. Οι Γερμανοί έφτασαν στις 3 νίκες, όσες έχουν και οι Ρώσοι και, πλέον, μπήκαν και αυτοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Ντιλέινι με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, ενώ οι 19 που πέτυχε ο Σιμόν για την ομάδα του Πασούτιν δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για τη Λοκομοτίβ να φύγει με το «διπλό» από τη Γερμανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις