Μουντιάλ 2014: Πρώτη άφιξη η Αυστραλία

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 15:32
UPD:07/05/2014 09:23
REUTERS/JASON REED

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της εμφάνισης της αυστραλιανής αποστολής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η Αυστραλία θα είναι η πρώτη Εθνική ομάδα που θα φτάσει στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ 2014. 

Οι «Socceroos» θα αφιχθούν στη νοτιοαμερικανική χώρα στις 28 Μαΐου, δηλαδή 15 ημέρες πριν από την εναρκτήριο αγώνα στη διοργάνωση, ανάμεσα στη διοργανώτρια Βραζιλία και την Κροατία.

Ο διευθυντής της επιτροπής αγώνων, Φρεντερίκο Ναντ, περιέγραψε τις οργανωτικές λεπτομέρειες για το τουρνουά στο πλαίσιο της διημερίδας που διοργανώνει η FIFA, στη Φλοριανάπολη.

Συνολικά είκοσι προπονητές -μεταξύ των οποίων ο Φερνάντο Σάντος- από τις 32 ομάδες της τελικής φάσης είναι παρόντες στην εκδήλωση που περατούται σήμερα.

Η Αυστραλία θα ξεκινήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Χιλής στις 13 Ιουνίου, στην πόλη της Κουιάμπα. Η ομάδα του ομογενή εκλέκτορα Άγγελου Ποστέκογλου θα παίξει ύστερα με την Ολλανδία (18 Ιουνίου), στο Πόρτο Αλέγκρε, ενώ πέντε ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στην Κουριτίμπα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, οι ομάδες πρέπει να φτάσουν στην έδρα διεξαγωγής της διοργάνωσης τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα τους στον όμιλο που μετέχουν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις