Μουντιάλ 2014: Αισιόδοξος και προκλητικός ο Σκολάρι

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:48
UPD:07/05/2014 09:23
EPA/Marcelo Sayγo

«Ξέρω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις άλλες ομάδες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε οι καλύτεροι» δήλωσε ο «Φελιπάο» χωρίς την παραμικρή μετριοφροσύνη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το... γάντι στους αντιπάλους του και επίδοξους «μνηστήρες» του τίτλου πέταξε ο εκλέκτορας της Εθνικής Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το προσεχές καλοκαίρι.

«Ξέρω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις άλλες ομάδες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε οι καλύτεροι» δήλωσε ο «Φελιπάο» χωρίς την παραμικρή μετριοφροσύνη. Ο τεχνικός της «σελεσάο» πρόσθεσε ότι είναι «κάθε μέρα και περισσότερο πεπεισμένος» ότι η Βραζιλία θα κατακτήσει το Μουντιάλ, που η ίδια διοργανώνει.

Χαμογελώντας και ειρωνικός, ο Σκολάρι προκάλεσε τους αντιπάλους του. «Υπάρχει μια ομάδα που έχει κατακτήσει μόλις ένα Κύπελλο και ήδη νομίζει ότι είναι η μεγαλύτερη. Φανταστείτε εμείς, λοιπόν, που έχουμε κερδίσει πέντε τίτλους» πρόσθεσε ο Σκολάρι χθες το βράδυ στο Σάο Πάολο, στην παρέμβασή του στην εκδήλωση «Κίνημα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις