Μουντιάλ 2014: Ικανοποίηση FIFA για το στάδιο στο Μανάους

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 12:25
UPD:07/05/2014 09:23
REUTERS/STRINGER/BRAZIL
A- A A+

Η όποια ανησυχία, φόβος, προβληματισμός για την εγκατάσταση στο Μανάους όχι μόνο δεν υφίσταται πια αλλά έδωσε τη θέση του στον ενθουσιασμό των μελών της FIFA για το νέο στάδιο που δημιουργήθηκε προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το γήπεδο χαρακτηρίστηκε ως «φανταστικό» κι ένα «από τα καλύτερα πρότζεκτ» του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία, σύμφωνα με την κρίση του γενικού γραμματέα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, Ζερόμ Βαλκ.

REUTERS/STRINGER/BRAZIL

O γενικός γραμματέας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, Ζερόμ Βαλκ χαρακτήρισε το γήπεδο ως «φανταστικό» κι ένα «από τα καλύτερα πρότζεκτ» του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία

Ο πρώτος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα τελεστεί στο νεότευκτο στάδιο είναι εκείνος ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, στις 14 Ιουνίου.

Ο Βαλκ επισκέφθηκε χθες το Μανάους και μετά την «αυτοψία» που πραγματοποίησε δήλωσε ότι «είχα αμφιβολίες αλλά τώρα πρέπει να πω ότι η εγκατάσταση είναι μία από τις καλύτερες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις