Μουντιάλ 2014: Σεμινάρια της FIFA στις Εθνικές ομάδες

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:24
UPD:07/05/2014 09:23
REUTERS/HENRY ROMERO
A- A A+

Ενημέρωση στις Εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά από σήμερα έως την Παρασκευή η FIFA στη Φλοριανάπολις, μια πόλη στο νότιο τμήμα της Βραζιλίας.

Σε αυτές τις τεχνικές συναντήσεις, στις οποίες θα παραστεί επίσης ο γενικός γραμματέας της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Ζερόμ Βαλκ, οι 32 συμμετέχουσες ομάδες θα εκπροσωπηθούν από αντιπροσωπείες με επικεφαλής τους προπονητές τους, ενώ στη διάρκεια των συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια του τουρνουά.

Η αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται από σήμερα στη Φλοριανόπολις. Την αποτελούν ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Τάκης Φύσσας, και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΕΠΟ, Γιάννης Φαρφαρέλλης.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου η αντιπροσωπεία θα μεταβεί στο Αρακαζού, την πόλη που θα αποτελέσει έδρα της Εθνικής Ελλάδας στη Βραζιλία, προκειμένου να γίνει εκ νέου έλεγχος στο προπονητικό κέντρο που έχει επιλεγεί, αλλά και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Μετά τη Βραζιλία η αποστολή της ΕΠΟ θα επιστρέψει στην Ευρώπη και θα παραστεί στην κλήρωση για την προκριματική φάση του EURO 2016, που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια της Γαλλίας την προσεχή Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις