Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο εν όψει Ολυμπιακού

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 14:36
UPD:14:39
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιώργος Παράσχος.

A- A A+

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος, στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα φιλοξενήσει τον νταμπλούχο Ελλάδας με παρακαταθήκη το 0-0 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική έκβαση της αναμέτρησης, αφού η δυναμικότητα των «ερυθρόλευκων» δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Εκτός των πλάνων του Γιώργου Παράσχου τέθηκαν οριστικά οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ματίας Ιγκλέσιας ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Σωκράτης Φυτανίδης, δηλαδή τρία από τα πλέον έμπειρα και ικανά στελέχη της ομάδας. Ο Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία, ενώ ο Ιγκλέσιας ξεκίνησε να προπονηθεί αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας συμπεριέλαβε τους, Σηφάκη, Μπάρκα, Νάστο, Γιαννούλη, Αρκούδα, Μπάλλα, Γκαρσία, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Δημούτσο, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκη, Καραμάνο, Γεωργίου, Κιβρακίδη, Παπουτσογιαννόπουλο και Ναπολεόνι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις