Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο βήμα για τους «4» του Κυπέλλου

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 17:49
UPD:20:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο ΟΦΗ αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση του στην επανάληψη, «στρίμωξε» τον Πανιώνιο και έφτασε στο γκολ στο 61΄, με κεφαλιά του Παπάζογλου μετά από σέντρα του Στάθη.

A- A A+

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε από σήμερα ο ΟΦΗ, που νίκησε με το «καθαρό» 2-0 τον Πανιώνιο στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, χάρις στα γκολ των Παπάζογλου στο 61ο και Κάλαϊτζιτς στο 65ο λεπτό με πέναλτι.

Οι παίκτες του Σα Πίντο ξεκίνησαν με επιθετικό πνεύμα, πήραν την πρωτοβουλία από την αρχή του αγώνα, αλλά η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πανιώνιο, με την κεφαλιά του Αραβίδη στο 8΄ να φεύγει άουτ.

Στο 31΄ ο Λαμπρόπουλος έχασε σπουδαία ευκαιρία, καθώς με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε δύο παίκτες, αλλά το πλασέ έφυγε μόλις άου, ενώ προς το τέλος του ημιχρόνου οι Κρήτες είχαν ακόμη δύο αξιόλογα άλλα άστοχα σουτ, των Κάλαϊτζιτς και Παπάζογλου.

Ο ΟΦΗ αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση του στην επανάληψη, «στρίμωξε» τον Πανιώνιο και τελικά έφτασε στο γκολ στο 61΄, με κεφαλιά του Παπάζογλου μετά από σέντρα του Στάθη.

Λίγο αργότερα, ο Περογαμβράκης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λαμπρόπουλο, με τον διαιτητή Θάνο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Κάλαϊτζιτς ήταν εύστοχος κι έτσι στο 65΄ έγινε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις