Κύπελλο Ελλάδας: Σκορ πρόκρισης επιζητεί ο ΠΑΟΚ με Απόλλωνα Σμύρνης

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 10:34
ICON/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φωτογραφία από παλαιότερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

A- A A+

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώνονται απόψε στην Τούμπα (20:00), όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο «Δικέφαλος» θα επιδιώξει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης από την πρώτη αναμέτρηση, επιτυγχάνοντας ένα σκορ που θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς άγχος και προβληματισμούς, αφού το Κύπελλο αποτελεί στόχο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» χωρίς τον Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος δεν μπόρεσε να προπονηθεί χθες, εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση και αποκλείστηκε από τον Χουμπ Στέφενς, όπως και οι επίσης τραυματίες Βίτορ, Γεωργιάδης, Κατσικάς.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει επιλέξει τους, Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Νίνη, Μάρτενς, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. 

Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Τον... τόνο έδωσε, άλλωστε, με δηλώσεις του ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής, ο οποίος είπε ότι το Κύπελλο δεν αποτελεί βασικό στόχο, αφού η ομάδα επικεντρώνει την προσοχή της στην προσπάθεια παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Σε αυτό το πνεύμα κινούμενος, ο Λόρι Σάντσεζ άφησε εκτός αποστολής τους Τζόρβα και Παπαζαχαρία, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κόρμπο, Σόουζα και στον τιμωρημένο Δεληζήση.

Στην αποστολή μετέχουν οι, οι Γουμάγιας, Γκόμεζ, Άλβαρες, Διαμάντης, Χατζηζήσης, Σόντερμπεργκ, Άμπροουζ, Κουκ, Έγκον, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Πετρόπουλος, Μπάρκογλου, Σιγάλας, Σελμανάι, Μπέντας και Δημογιάννης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις