Χρ. Μαχαίρας: Στην Κύπρο οι φωνές της λογικής δεν έσβησαν ποτέ

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 17:53
UPD:17:54
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για «παράθυρο ελπίδας και συνεννόησης», που η Κύπρος έχει ανάγκη, ειδικά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρ. Μαχαίρας, μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 9,84 σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην Κύπρο οι φωνές της λογικής δεν έσβησαν ποτέ, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαχαίρας αναφέρθηκε και στη μη επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της ΔΗΜΑΡ και του Ανδρέα Λοβέρδου:  «ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή του. Η ΔΗΜΑΡ προχωρά στον ίδιο δρόμο, έχοντας ως οδηγό τις αποφάσεις του Συνεδρίου της. Συγκροτούμε τη συμπαράταξη του ευρωπαϊκού σοσιαλισμού, έχοντας ανοιχτό το μέτωπο τόσο προς τις, συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου όσο και προς τον αριστερό λαϊκισμό και τον ανεδαφικό δογματισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε ακόμη ότι εδώ και καιρό έχουν αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ τα στελέχη που δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τους «58» και δεν είναι πια μέλη του κόμματος.

«Κοιτάξτε... παγκοσμίως, η έννοια του "ολίγον μέλος" αγνοείται. Δεν υπάρχει. Ή είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ ή είσαι μέλος της ΔΗΜΑΡ ή εντάσσεσαι στους 58. Έχουν κάνει ήδη την επιλογή τους», είπε ο κ. Μαχαίρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή