Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ετοιμάζουν δεύτερο σχέδιο Ανάν

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 14:20
UPD:14:26
EUROKINISSI/EUROKINISSI

«Μετά το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία ετοιμάζουν δεύτερο σχέδιο Ανάν για το Κυπριακό. Αποδέχονται ως συνομιλητή το ψευδοκράτος και μια τέτοια ενέργεια αποτελεί έμμεσο (αν όχι και άμεσο) βήμα για αναγνώριση», σχολίασε ο κ. Κουίκ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα δώσουν καμία συναίνεση σε ένα νέο σχέδιο Ανάν, τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, σε δήλωσή του με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον κύπριο πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη.

«Μετά το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία ετοιμάζουν δεύτερο σχέδιο Ανάν για το Κυπριακό. Αποδέχονται ως συνομιλητή το ψευδοκράτος και μια τέτοια ενέργεια αποτελεί έμμεσο (αν όχι και άμεσο) βήμα για αναγνώριση», σχολίασε ο κ. Κουίκ, προσθέτοντας ότι «εισβολείς και κατεχόμενοι μπαίνουν στην ίδια μοίρα».

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει εθνική στάση, στον δρόμο που χάραξε με την γενναία πατριωτική πολιτική του ο Τάσσος Παπαδόπουλος και να μην επιτρέψει να χαθεί εθνικό έδαφος».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή