Ο ΠΑΟΚ ξέσπασε (5-0) στον ΟΦΗ

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 21:26
UPD:22:25
Icon/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ αλλά ανεβάζοντας θεαματικά την απόδοσή του στην επανάληψη έφτασε σε ευρύτατης έκτασης νίκη με 5-0 (4΄ Αθανασιάδης, 61΄ Σαλπιγγίδης, 74΄ Νάτχο, 80΄ Χούσεν, 86΄ Μαντούρο) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Ο «Δικέφαλος» ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς, όταν στο 4ο λεπτό ο Στέφανος Αθανασιάδης βγήκε πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 1-0 αξιοποιώντας τη σέντρα του Λίνο.

Οι παίκτες του Σα Πίντο προσπάθησαν να ανασυνταχθούν μετά την «ψυχρολουσία» και σταδιακά πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης ασκώντας πίεση στους γηπεδούχους, κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο του ΠΑΟΚμ ο οποίος άρχισε να «μουρμουρίζει» στις εξέδρες.

Ένα καλό σουτ του Μπούρμπου στο 10΄ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Γλύκου, σουτ του Περογαμβράκη στο 24΄ απέκρουσε ο διεθνής τερματοφύλακας, ενώ το ίδιο συνέβη στο 40΄ με τον Γλύκο να μπλοκάρει την μπάλα στην κεφαλιά του επιθετικού του ΟΦΗ.

Η καλή εικόνα των φιλοξενούμενων δεν είχε όμως συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε σε άλλα δύο γκολ και έδιωξε κάθε άγχος και ανησυχία από την Τούμπα.

ICON/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στο 61΄ ο Αθανασιάδης πίεσε τον Μπαρέιρο και έκλεψε την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Σαλπιγγίδη για το 2-0, ενώ στο 74΄ ο Νάτχο άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα σκοράροντας από πάσα και πάλι του Αθανασιάδη, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά ενός άλλου από τους νεοφερμένους τον Ιανουάριο για να χριστεί σκόρερ, με τον Χούσεν να κάνει το 4-0 καθώς ο Ολλανδός επιθετικός βρέθηκε απέναντι στον Φερνάντες και τον πλάσαρε εύκολα, ενώ το τελικό 5-0 έκανε ο συμπατριώτης του, Μαντούρο, στο 86ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις