Ανεβαίνει διαρκώς ο Πανθρακικός, 1-0 τον Πλατανιά

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 19:12
UPD:19:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης του Πανθρακικού Σέρχιο Μολίνα (Δ) με την κατοχή της μπάλας, ενώ μαρκάρεται από τον παίκτη του Πλατανιά Μενδρινό Κώστα (Α).

A- A A+

Ο Πανθρακικός συνέχισε τις επιτυχίες στη Σούπερ Λίγκα, καθώς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής νίκησε στην Κομοτηνή τον Πλατανιά 1-0 με γκολ του Λαδάκη στο 70΄ και προωθήθηκε ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.

Σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 6ο λεπτό η σέντρα-σουτ του Παπαγεωργίου έφυγε ελάχιστα από το δοκάρι του Γιωργαλλίδη, στο 18΄ η κεφαλιά του Φαΐσκα πέρασε άουτ όπως κι εκείνη του Μολίνα στο 21΄, ενώ στο 30΄ καταγράφηκε η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με την κεφαλιά του Ιγκόρ να χτυπά στο δοκάρι του Πλατανιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλύτερος και δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις, με τον Αθανασιάδη να αποκρούσει το σουτ του Γουνδουλάκη (56΄), τον Ρομέου να σουτάρει ελάχιστα άουτ (61΄)  και την κεφαλιά του Σιαλμά (64΄) από το φάουλ του Μενδρινού να έχει την ίδια κατάληξη.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο 70ο λεπτό, όταν ο Λαδάκης σούταρε, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Φαΐσκα και κατέληξε στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη για το 1-0, που έδωσε ακόμη ένα τρίποντο στην ομάδα της Θράκης, που κινδύνεψε πάντως άμεσα στο 89΄ με το μακρινό σουτ του Βλαχοδήμου να περνά μόλις άουτ και τον Τόρες στις καθυστερήσεις να μην μπορεί να σκοράρει απέναντι στο αντίπαλο τέρμα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις