Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλοι 1-1 Λεβαδειακός και Απόλλωνας

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 19:31
UPD:19:36
Icon/ACTION IMAGES
A- A A+

Η «χρυσή αλλαγή» του Λόρι Σάντζεζ στη Λιβαδειά, ο Ντάρεν Άμπρoουζ, χάρισε σημαντικό βαθμό στον Απόλλωνα στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό (1-1), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σκοτσέζος μπήκε στο 75΄ στο παιχνίδι και ένα λεπτό πριν το τέλος ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Κώτσιος στο 62΄ και χάρισε στην «ελαφρά ταξιαρχία» ένα σπουδαίο βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία για το Λεβαδειακό, με τον Κώτσιο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Τζόρβα.

Η πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην άμυνα των Βοιωτών ήρθε στο 26΄, όταν μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντάλμπεργκ στον Φαρινόλα το σουτ του τελευταίου ήταν άστοχο. Στο 31΄ ο Φαρινόλα ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στην καλύτερη ευκαιρία της «ελαφράς ταξιαρχίας» στο πρώτο 45λεπτο. Ο Έλληνας επιθετικός, όμως, δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά το Στρατηλάτη από δύσκολη θέση.

Ακολούθησε στο 39΄ η σπουδαία επέμβαση του Τζόρβα (39΄) στο βολέ του Κονέ, ενώ δύο λεπτά μετά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα είχε άλλη μία σωστή αντίδραση στην κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από πλεονεκτική θέση.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα στην επανάληψη, όπου στο 62΄ ο Κώτσιος με το τρίτο του γκολ από την ημέρα της μεταγραφής του (δύο είχε σημειώσει με τον Άρη) έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Ο Αμπροουζ, όμως, μίλησε τελευταίος σε χρονικό σημείο του ματς που οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις