Σούπερ Λίγκα: Ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 την Καλλονή

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 19:33
UPD:19:35
ICON PRESS
A- A A+

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» ο Ατρόμητος πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη στη Σούπερ Λίγκα, αυτή την φορά με 2-0 επί της Καλλονής στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναγνωριστικό ποδόσφαιρο παίχτηκε στα πρώτα 10 λεπτά, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν σιγά-σιγά το ρυθμό τους και να γίνονται πιεστικοί στα καρέ του Σιδεράκη.

«Καθαρή» ευκαιρία, όμως, δεν είχαν οι γηπεδούχοι, πέραν της φάσης του 17ου λεπτού, όταν ο Σιδεράκης έκανε δύσκολη απόκρουση στην κεφαλιά του Καραμάνου, μετά τη σέντρα του Πίτου Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είχαν επιθετική διάθεση, αλλά κρατούσαν καλά αμυντικά και δεν κινδύνευαν. Όλα αυτά μέχρι το 40΄. Η απερίσκεπτη ενέργεια του Φουρλάνου (είδε κίτρινη και στη συνέχεια προσπάθησε να αποτρέψει τη γρήγορη εκτέλεση φάουλ από την πλευρά των γηπεδούχων) ανάγκασε το διαιτητή Μαντάκη να αποβάλλει το νεαρό μέσο της Καλλονής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που όπως αποδείχθηκε έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος που μέχρι το λεπτό εκείνο δεν ήταν καθόλου απειλητικός εκμεταλλεύτηκε αμέσως την αριθμητική του υπεροχή και προηγήθηκε στο 43΄ με τον Ιγκλέσιας. Το σουτ του Αργεντινού, μετά την πάσα του Ούμπιντες, βρήκε στο Ζακουάνι και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 67΄ «καθάρισαν» το παιχνίδι με τον Καραμάνο, ο οποίος δέχτηκε την ασίστ από τον Φάμπιο και νίκησε το Σιδεράκη.

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ανέβει περισσότερο, αν στο 73΄ ο Ιγκλέσιας ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι (απόκρουσε ο Σιδεράκης).
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις