Χαμόγελα για Εργοτέλη, δύσκολη η παραμονή για Βέροια

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 16:53
UPD:17:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

O Δημήτρης Διαμαντάκος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κατά την διάρκεια του στον αγώνα Εργοτέλης - Βέροια για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

A- A A+

Δεύτερη νίκη μέσα σε τρεις ημέρες για τον Εργοτέλη, που ύστερα από το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου την περασμένη Κυριακή (1-0) επιβλήθηκε στο «Παγκρήτιο» και της Βέροιας, με 2-0, κάνοντας μεγάλο βαθμολογικό άλμα στην προσπάθεια για την παραμονή.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα βαρύ λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή παρουσία αλλά μόνο μία καλή στιγμή, όταν στο 27΄ ο Μπαργκάν σούταρε έξω από την περιοχή σέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Στοΐκοβιτς.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης με πρωταγωνιστή τον Διαμαντάκο, ο οποίος υπήρξε ο σκόρερ της Νέας Σμύρνης την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο, πήρε προβάδισμα στο 56΄. Ο Ρομάνο άλλαξε το παιχνίδι για τον Κούμπικ, ο οποίος μέσα από την περιοχή γύρισε με τη μία την μπάλα στον Διαμαντάκο και ο νεαρός επιθετικός σκόραρε με κοντινή προβολή.

Η Βέροια «άγγιξε» την ισοφάριση στο 76ο λεπτό, όταν η μπάλα από την πάσα του Γεωργιάδη έφτασε στον Τραπ, εκείνος σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Στοΐκοβιτς. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς στο 86΄, όταν ο Ρομάνο έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Μπαντιμπαγκά κι εκείνος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις