Μπάσκετ Α1: Ντέρμπι στο «Αλεξάνδρειο»

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 10:20
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Το πρώτο τζάμπολ της ημέρας θα δοθεί πάντως στη Θεσσαλονίκη (17:00), όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΑΓΟ Ρεθύμνου με στόχο να αποφύγει μια τρίτη συνεχή ήττα που θα τον βάλει σε περιπέτειες, καθώς θα τον φέρει στα «χαμηλά» της βαθμολογίας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, που φέρει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στη Δράμα, τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και τον Άρη να φιλοξενεί στο «Αλεξάνδρειο» το Ρέθυμνο.

Απέναντι στον ΚΑΟΔ (17:00), που είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη παύοντας το φετινό αήττητο του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» θα επιζητήσουν τη 16η νίκη, σε μια έδρα που σταμάτησε τους πέντε από τους οκτώ αντιπάλους που την επισκέφθηκαν έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Νέναντ Μάρκοβιτς προέρχεται από ήττα στη Νέα Σμύρνη και έχει κίνητρο αλλά και πίστη απέναντι στον Παναθηναϊκό, απόρροια της πολύ μεγάλης επιτυχίας επί των «ερυθρόλευκων».

Στις 19:15 θα ξεκινήσει ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να διατηρήσουν το εντός έδρας αήττητο και να αυξήσουν σε 9 τις νίκες στο Φάληρο και συνολικά 15 στο πρωτάθλημα. 

Το πρώτο τζάμπολ της ημέρας θα δοθεί πάντως στη Θεσσαλονίκη (17:00), όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΑΓΟ Ρεθύμνου με στόχο να αποφύγει μια τρίτη συνεχή ήττα που θα τον βάλει σε περιπέτειες, καθώς θα τον φέρει στα «χαμηλά» της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κρήτης, που επίσης προέρχεται από ήττα στη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ), μοιράζεται την όγδοη θέση με τον αντίπαλό της και τον Κολοσσό Ρόδου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις