Μπάσκετ: Ντέρμπι ουραγών στα Ιλίσια

Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 08:39
UPD:16:32
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Το ντέρμπι των ουραγών, Ηλυσιακός-Πανελευσινιακός, ξεχωρίζει από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για το γηπεδούχο Ηλυσιακό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και παίζει το «τελευταίο του χαρτί» για παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κάπως καλύτερη μοίρα (προτελευταίοι), ωστόσο, εάν χάσουν θα βρεθούν σε ακόμη δυσκολότερη θέση.

Να επιστρέψει στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» στο Ρέθυμνο, θα επιδιώξει ο Κολοσσός Ρόδου που υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο Άρης θα φιλοξενήσει τη Νέα Κηφισιά, η οποία προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΚΑΟ Δράμας.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στην Πυλαία, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας:

Το πρόγραμμα: Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πατρών 16:00, Άρης-Νέα Κηφισιά 17:00, Ηλυσιακός-Πανελευσινιακός 17:00 (Novasports 3), ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο 18:00.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις