Μπάσκετ: Εύκολες νίκες για τους «αιώνιους»

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 21:16
UPD:21:18
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 83-63 στο ΟΑΚΑ των Τρικάλων.

A- A A+

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκλεισαν με νίκες την 16η αγωνιστική της Α1. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 83-63 στο ΟΑΚΑ των Τρικάλων, ενώ στην Χαλκίδα, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν το εμπόδιο του Ικάρου με 87-64.

Την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες και να ξεκουράσει το Δημήτρη Διαμαντίδη (έπαιξε μόλις 8 λεπτά) είχε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην αναμέτρηση με την θεσσαλική ομάδα. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έπαιξε σε ρυθμό...ρελαντί και πήρε άλλη μία νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Ο Τζέιμς Γκιστ, που δεν ήταν καλός με τη Μπαρτσελόνα, ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 14 πόντους, ενώ με 13 τελείωσε το παιχνίδι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο. Από τους φιλοξενούμενους, τους μισούς σχεδόν πόντους (30) πέτυχε ο Έβανς.

Ένα ημίχρονο κόντραρε τον Ολυμπιακό ο Ίκαρος Χαλκίδας (38-41). Από κει και πέρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «πάτησε γκάζι» κι έφτασε άνετα στη νίκη, με την οποία πέρασε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

Έξι παίκτες του Ολυμπιακού τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 17, ενώ ο Τζαμάριο Μουν στο δεύτερο παιχνίδι του στην Α1 ήταν και πάλι πολύ καλός (10 πόντους).

Από τους γηπεδούχους, Γκαγκαλούδης και Σάτον σημείωσαν από 15 πόντους ο καθένας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις