Κύπελλο Ελλάδας: Απόψε τα δύο τελευταία εισιτήρια

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 10:05
UPD:12:37
ICON/ω
A- A A+

Η φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων επαναληπτικών αναμετρήσεων, από τις οποίες μπορεί να απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι αλλά είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες στην παρούσα φάση.

Στην πρώτη (χρονικά) εξ αυτών ο Αστέρας Μαγούλας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ελευσίνα (17:00), στη μοναδική συνάντηση που το ζευγάρι συγκροτούν ομάδες της Β΄ Εθνικής. 

Οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας και πρωτοπόροι στον 1ο όμιλο της κατηγορίας, που πηγαίνουν.... τρένο για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα, έχουν το υπέρ τους 2-0 από τον αγώνα του Βόλου, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και σοβαροί για να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Μερικές ώρες αργότερα (20:00) θα ξεκινήσει ο αγώνας της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αιγινιακό. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 και η αποστολή τους είναι δύσκολη, αφού αν και φαβορί θα πρέπει να σκοράρουν περισσότερα από ένα γκολ για να προκριθούν, διατηρώντας ταυτόχρονα την εστία τους απαραβίαστη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις