Στα προημιτελικά του Κυπέλλου με... περίπατο ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 18:57
UPD:21:57
ICON/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Άνετη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ, που μετά το 1-0 στο «Καυτανζόγλειο» νίκησε τον Ηρακλή και στη ρεβάνς της Τούμπας, με 5-1 και στους «8» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην πρώτη επίσκεψη που έκαναν οι παίκτες του Ηρακλή στην περιοχή του ΠΑΟΚ άνοιξαν το σκορ. Ήταν μόλις το 4ο λεπτό, όταν ο Πουρτουλίδης έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή και έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι καθώς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αν και όπως φάνηκε στο ριπλέι ο παίκτης του «Γηραιού» ήταν εκτεθειμένος.

Στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον Βίτορ, που μάλλον έπαθε θλάση και στο 20΄ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Αθανασιάδη, που πήρε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Κηπουρού μετά το σουτ του Κάτσε. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Χουμπ Στέφενς έφτασε στην πλήρη ανατροπή, με τον Στοχ να «γράφει» το 2-1.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Σλοβάκος άσσος, που σήμερα είχε αρκετά κέφια, έκανε το 3-1 στο 55΄ διώχνοντας κάθε «υποψία», αφού η άμυνα του ΠΑΟΚ πελαγοδρομούσε και χρειάστηκε η ετοιμότητα του Γλύκου σε κάποιες περιπτώσεις για να αποφύγει το γκολ η ομάδα του.

Ο Ολίσε έκανε το 4-1 στο 81ο λεπτό με έξοχο πλασέ, μετά την κάθετη πάσα του Στοχ, στο 86΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζαβέλλας και στις καθυστερήσεις ο Μάρτενς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις