Στους «8» με νίκη και στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 21:55
UPD:21:58
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης, καθώς μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα νίκησε με γκολ του Σέποβιτς τους Αρκάδες και στο «Θ. Κολοκοτρώνης» 1-0 και στους «8» θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι ήταν «ανοιχτό» είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές και τους φιλάθλους να απολαμβάνουν πολύ ωραίο θέαμα. Η αρχή έγινε με ένα καλό σουτ του Φουστέρ στο 4΄ που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μουνάφο είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 11΄ η κεφαλιά του Σανκαρέ ανάγκασε τον Μέγερι να αποκρούσει σε δύο χρόνους και στο 12΄ το γυριστό του Φουστέρ μπλόκαρε ο Γεωργακόπουλος. Στο 18΄ ο Ντομίνγκες πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι και στο 22΄ ο Μέγερι βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μουνάφο.

Στο 31΄ ένα αξιόλογο, μακρινό σουτ του Πελέ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα και το ημίχρονο έκλεισε με ένα γκολ των γηπεδούχων που ακυρώθηκε, καθώς ο (σκόρερ) Ζησόπουλος υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, στο 42ο λεπτό.

Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα στην επανάληψη, με το ρυθμό να πέφτει λόγω και των πολλών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν. Ουσιαστικά, η μοναδική ευκαιρία ως το γκολ του Ολυμπιακού ήταν εκείνη του Μουνάφο στο 47΄, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε αλλά αστόχησε για λίγο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 79ο λεπτό με τέρμα του Σέποβιτς, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Μήτρογλου τρία λεπτά νωρίτερα. Ο Σέρβος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Ζησόπουλο και με συρτό σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γεωργακόπουλου και την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας την ιστορία του αγώνα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις