«Ίδρωσε» αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά ο Απόλλωνας

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 22:01
UPD:22:09
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε, έφτασε κοντά στην έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά παρά τη νίκη με 1-0 (82΄ Τσίτας) ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν το συγκρότημα που προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρις στη νίκη με 3-1 στη Ριζούπολη.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί πάντως την ποιότητα του παιχνιδιού, καθώς δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ντάρεν Αμπρόουζ να πραγματοποιεί θετικό ντεμπούτο.

Οι Μπάρκογλου (34΄), Πετρόπουλος (43΄) βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά ο Αποστολίδης δήλωσε "παρών". Στο δεύτερο 45λεπτο οι Βολιώτες προσπάθησαν για την υπέρβαση και ίσως το ματς να αποκτούσε ξεχωριστό ενδιαφέρον αν ο Γκόμεζ στο 65΄ δεν είχε σταματήσει τον Γέσιτς σε κλασικό τετ-α-τετ.

Ανιέτε, Παπαδόπουλος και Σοϊλέδης απείλησαν άμεσα (77΄-80΄) αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, κάτι που πέτυχε λίγο αργότερα ο Τσίτας, στο 82΄, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν έκτοτε την περιοχή του Γκόμεζ αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε μια μεγάλη πρόκριση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις