Κύπελλο Ελλάδας: Ακόμη δύο εισιτήρια απόψε

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 12:43
UPD:21:32
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η ομάδα από τη Λέσβο είχε νικήσει στο Ηράκλειο 1-0 και έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, αλλά οι παίκτες του Σα Πίντο είναι μαχητικοί και δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

A- A A+

Με δύο συναντήσεις συνεχίζεται και σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας, μετά το πέρας των οποίων θα έχουν αναδειχθεί οι μισές από τις ομάδες που θα συνθέσουν την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το αποτέλεσμα που σημειώθηκε στα πρώτα παιχνίδια είναι ανατρέψιμο και αφήνει πολλές πιθανότητες στις ομάδες που ηττήθηκαν.

Στην πρώτη συνάντηση, η Καλλονή θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 17:00. Η ομάδα από τη Λέσβο είχε νικήσει στο Ηράκλειο ε 1-0 και έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, αλλά οι παίκτες του Σα Πίντο είναι μαχητικοί και δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Στη Μαγνησία, η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στις 20:00 έχοντας χάσει στη Ριζούπολη με 3-1. Η Νίκη προέρχεται από ισοπαλία (0-0) εκτός έδρας με τον Τύρναβο, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από την εξαιρετική εμφάνιση και το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις