Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι ουραγών στο ΟΑΚΑ

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 12:08
UPD:12:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Η ομάδα της Λέσβου κατέχει τη 15η θέση στην κατάταξη και ύστερα από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών εισήλθε στην επικίνδυνη ζώνη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα κλείνει απόψε με τη συνάντηση ανάμεσα στην Καλλονή και τον Άρη, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ (19:30).

Η ομάδα της Λέσβου κατέχει τη 15η θέση στην κατάταξη και ύστερα από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών εισήλθε στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς ισοβαθμεί με τον Πλατανιά στην τρίτη θέση από το τέλος.

Οι τυπικά γηπεδούχοι θα ενισχυθούν με τον Περόνε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Γιάννης Ματζουράκης υπολογίζει και στον νεοφερμένο Ζακουανί, ενώ στην αποστολή είναι και οι Φουρλάνος, Κεϊτά.

Από την πλευρά της μακεδονικής ομάδας, χάος... Ο Άρης είναι «σκαλωμένος» στους 11 βαθμούς, δεν έχει ψυχολογία και φαίνεται πολύ δύσκολο να αποφύγει φέτος το μοιραίο, ενώ ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος θα μάθει λίγο πριν την έναρξη αν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπουγαϊδης, Βλάχος, Καμινιώτης και Γουναρίδης!

Αυτό συμβαίνει επειδή η ΕΠΟ δεν εξέδωσε ακόμη δελτία για τους νεομεταγραφέντες, καθώς ο σύλλογος δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα μετά την απόρριψη της αίτησης για την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η ΠΑΕ Άρης υπέβαλε από την περασμένη Παρασκευή νέα αίτηση και αναμένει την έκδοση προσωρινής διαταγής, που θα γίνει σήμερα ή αύριο. Στα θετικά η επιστροφή του Τάτου, που εξέτισε την ποινή του από την αποβολή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις